Skip to content Skip to footer
80808080
Ervaring sinds
image-8-copyright
image-103-copyright

Over MEPWAY

Ons eerste bedrijf werd in 2008 opgericht als “PAPTEAM”, een Nederlands accountantskantoor in Rotterdam, Nederland. Daarmee zijn we in 2013 de mediasector binnengegaan als ‘MultiTV’ als online live nieuwsaanbieder.

De volgende fase in onze groeistrategie was de oprichting van “010 Aannemer” in 2020 om ons bedrijfsactiviteitengebied uit te breiden naar de sectoren bouw, renovatie en handel.

In 2023 vormde een creatieve, baanbrekende omgeving, waar ondernemerszin, ethische waarden, originaliteit en integriteit dienen, het decor voor de oprichting van MEPWAY. In overeenstemming met deze principes is MEPWAY opgericht om actief te zijn op het zakelijke gebied van handel, advies, management, contractering, onderhoud, renovatie en werving.

Onze Visie

Het belangrijkste bedrijf in ons vakgebied zijn door ongeëvenaarde resultaten te behalen ten behoeve van onze klanten, medewerkers en de gemeenschappen die we bedienen.

Onze Missie

Het toepassen van de hoogste normen op het gebied van klantenservice, operationele uitmuntendheid, betrouwbaarheid en veiligheid, het bieden van mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling voor onze mensen en het genereren van waarde voor onze belanghebbenden.

Kernwaarden

Bij MEPWAY zijn we slechts zo goed als de waarde die we leveren en de relaties die we opbouwen met onze stakeholders – zo eenvoudig is het. Daarom leven, ademen en delen we de kernwaarden van het bedrijf die ten grondslag liggen aan onze cultuur.

Professionele Uitmuntendheid

De drive om het beste uit onszelf te halen is de basis van alles wat we doen. Bij elk project en bij al onze klantrelaties streven wij vanaf het begin naar uitmuntendheid. We zijn ervan overtuigd dat onze reputatie afhangt van het leveren van waarde, superieur teamwerk, creatieve oplossingen en innovatieve vonken. Daarom leggen wij nooit op de lat hoger te leggen.

Integriteit

Wij doen voor alles het juiste. Wij bieden het hoogste niveau van integriteit aan alle klanten, projecten en aspecten van zakelijk gedrag. We zijn trots op onze eerlijkheid en eerlijkheid in alle relaties en op onze verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor onze beloften en daden.

Mensen

Ons team is de basis van ons succes. Daarom richten we ons op het aantrekken, behouden en trainen van de meest getalenteerde professionals in de sector, zodat het werk dat we leveren ons allemaal trots maakt. Met onze focus op loopbaanontwikkeling en onze plaats in een levendige sector streven we ernaar een voorkeurswerkgever te worden.

Wat we doen

Onze diensten

Bij MEPWAY kunnen we alle aspecten van mechanische en elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren, van volledig ontwerptechnische projecten tot raamwerkgestuurde projecten.

Partnerschap

Samen met onze klanten identificeren we doelen, visualiseren we innovatieve oplossingen en brengen we gefundeerde stappen in kaart om ongeëvenaarde resultaten te bereiken. De positieve relaties die we opbouwen met leveranciers en medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. We zijn er trots op dat we elke keer weer onze beloftes nakomen.

Innovatie

De helderste oplossingen komen voort uit voortdurende verfijning. Hierdoor luisteren, leren en zoeken we voortdurend naar nieuwe ideeën en veelbelovende technologie. Het draait allemaal om het voldoen aan de behoeften van onze klanten en het overtreffen van hun verwachtingen.

Cultuur

We zijn niet alleen trots op ons werk, maar ook op de manier waarop we het doen. Onze cultuur is belangrijk voor ons – en essentieel voor het succes van ons bedrijf. De uitmuntendheid van ons werk hangt immers af van onze mensen en hun ideeën, energie, openheid en teamwerk.

Veiligheid voor alles

Altijd waakzaam en nooit zelfgenoegzaam, we zijn altijd gefocust op de hoogste veiligheidsnormen om een gezonde werkomgeving te creëren. We blijven ons elke dag meedogenloos inzetten voor de bescherming van onze collega's en het publiek.